Spring til indhold

Om Min Fysioterapi

Som fysioterapeut har jeg gennem mange år specialiseret mig i behandling af rygsmertepatienter. Særligt patienter med tilbagevendende og langvarige rygsmerter.

Den nyeste smertevidenskab påvirker min tilgang til patienten, og jeg forsøger hele tiden at være opdateret.

Jeg er optaget af det, man kalder de nonspecifikke effekter af smertebehandling, hvilket vil sige, at jeg sætter den patientcentrerede tilgang, – at du er eksperten, og relationen mellem dig som patient og mig som fysioterapeut – i centrum.

Kognitiv funktionel terapi eller kognitiv adfærdsterapi er en metode til at arbejde med smerter i et mere psykologisk perspektiv. Det er i særdeleshed en effektiv metode, når der er ængstelighed og/eller angstsymptomer også. 

Jeg er meget optaget af, at vi i fysioterapien også kan tale om de følelsesmæssige konsekvenser, som rygsmerter kan have, men også, hvordan de kan påvirke både vore tanker og handlinger.

I min fysioterapeutiske praksis har jeg altid fokus på det relationelle, og det er vigtigt for mig at, at få etableret en terapeutisk arbejdsalliance. 

Til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut på FysioDanmark-klinikken på Bülowsvej på Frederiksberg. Her arbejder jeg individuelt med mange forskellige patientgrupper udover rygpatienter. 

Udover diverse manuelle og træningsmæssige tilgange, underviser jeg på ryghold, og på GLA:D Rygforløb, som er individualiseret og patientcentreret rygtræning og uddannelse. Og derudover har jeg i mange år undervist i Fysio-Pilates, der kombinerer fysioterapi med Pilates. Det gør det til en hensynstagende og rolig træning, og meget velegnet i genoptræningsøjemed.

Læs mere om Glad ryg her: GLA:D DANMARK

Læs mere om Fysio-Pilates her: Fysio-Pilates

Læs mere her: FYSIO DANMARK Bülowsvej