Spring til indhold

Om Mette

Jeg er uddannet fysioterapeut fra 1997, og har i mange år interesseret mig for, og arbejdet med, den komplekse rygpatient. Særligt de tilbagevendende og langvarige smerteproblematikker. Det har derfor været vigtigt for mig at forstå, hvad smerte er, og har brugt, og bruger fortsat meget tid på, at følge med i den nyeste smerteforskning. 

 

Jeg har igennem mange år arbejdet som fysioterapeut på FysioDanmark Bülowsvej Frederiksberg. Jeg ser i mit daglige arbejde, hvor komplekst, langvarigt og invaliderende særligt rygforløb kan være for patienten. Og jeg ser, hvilke omkostninger det kan have for den enkelte patient. 

Jeg er i særlig høj grad interesseret i traume- og dissociationsarbejde. Det vil sige integration af traumer via Fase-behandling som behandlingsstrategi til PTSD. Best practice og anbefalet af WHO.

Jeg er optaget af at høre hele historien. Det er vigtigt for mig at forstå, hvad der ligger bag denne. Ofte fortæller patienter om smerter, der påvirker hele deres dagligdag i alt, hvad de foretager sig, tænker og føler. Deres tanker kredser omkring smerterne konstant, og de påvirker deres humør og begrænser dem i deres liv/deres livskvalitet. Mange fortæller om tab og sorg over tab af, hvad der for dem har været værdifuldt i livet. Nogle har stoppet med deres sport eller hobby, nogle deres skønne vandreture, og endnu andre den livgivende leg med børnebørnene. Ofte kan følelsen af social isolation og ensomhed være tilstede også.

Præcis derfor begyndte jeg i 2016 på en 4-årig uddannelse til psykoterapeut.

I oktober 2020 færdiggjorde jeg min uddannelse på PUC, Psykoterapeuternes Uddannelsescenter på Frederiksberg. PUC lægger stor vægt på neuroaffektive teorier, hvor blandt andet udviklingspsykologi og tilknytningsteorier er vigtige elementer og sammenkædes med nyeste hjerneforskning.

Jeg er i høj grad interesseret i relationen og kontakten i terapien. For mig er den terapeutiske alliance, kontakten mellem dig og mig, afgørende for en god relation og baggrunden for psykiske og fysisk udvikling. 

Jeg er forpligtet til at modtage supervision. Det er afgørende for, at jeg kan være en tryg base for mine klienter.