Spring til indhold

Fysioterapi

Hvis du henvender dig, fordi du har langvarige eller tilbagevendende rygsmerter, der kræver en dybere fysioterapeutisk udredning, mødes vi på klinikken FysioDanmark Bulowsvej på Frederiksberg.

Medbring journaluddrag, eller andet, der beskriver undersøgelsesfund eller andre behandlinger du tidligere har været igennem.

Første konsultation vil handle om din historie, hvad du har været igennem,  og hvilke konsekvenser det har for dig i dag. Jeg laver en rygundersøgelse, og jeg er nysgerrig efter, hvad du tænker om din situation, og dine forventninger til fysioterapien.

Og så er det vigtigt at få klarlagt, om der er ting, du er holdt op med, aktiviteter du undgår, eller helt trækker dig fra, måske fordi du forestiller dig, at det ikke er sundt for din ryg.

Det er vigtigt, at du får udtrykt alle dine ønsker og bekymringer. Vi skal have sat et mål for din fysioterapi, og vi lægger en plan for dit forløb, hvor mestringsstrategier og egenhåndtering vil være nogle af nøgleordene.

Gennem Vilby Terapi har jeg ikke overenskomst med sygesikringen, og kan ikke tage imod henvisninger fra din læge. Til gengæld har vi mulighed for at sætte andre og videre rammer op for dit forløb. Jeg sætter for eksempel altid en time af til den første konsultation. Så når vi at komme godt omkring hele din situation. 

Er du medlem af Sygeforsikringen danmark, kan du stadig få tilskud derfra.

Læs mere her: FYSIO DANMARK Bülo